onsdag 12 april 2023

Ja, vi kan minke på vårt kjøttforbruk.

Ja vi må få bedre dyrevelferd og mindre enheter, og mer selvproduksjon av mat, - kjøtt og egg gjennom egne høner i hagen for eks. - Grønsaker, urter, bær og frukt passer fin-fint for enhver å dyrke der hjemme, på tomten i hagen, i parsellhagen, kolonilotten, på balkongen, i vinduene i boligen / huset, på taket i boligblokk, der så er mulig. - Det spises animalsk protein - det vil si kjøtt, av de fleste, så er det de som velger å ikke spise kjøtt fra dyr og det er selvfølgelig også helt greit. - Det er veldig bra å oppmerksomme dyrenes tilværelse i dagens dyreproduksjon, det som vi kan kalle for dyreindustrien, da det drives på en industriell måte. - Vi i dette huset har valg bort det kjøtt, vi kaller for industrikjøtt, men spiser kjøtt fra ville dyr som elg og rein. Fruen i huset har spist grisekjøtt fra en lokal småskala økologisk gård, men jeg velger å ikke spise gris, uansett hvor den har vokset opp. 🙂 Vi har spist kvalkjøtt, men har valg bort å spise det. Vi spiser ikke oppdrettslaks eller annen oppdrettsfisk, jeg kaller denne slags fisk for oppdrittsfisk. - Vi spiser fisk som vi sjøl har fanga i havet, og fisk som andre har fanga i havet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar