onsdag 11 maj 2022

MDGs Rasmus Hansson ønsker en stans i nedbyggingen av matjord.


VG: - Senterpartiet er helt nede på 6,4 prosent i målingen, ned 1,6 prosentpoeng fra forrige måned. Kun 36 prosent av dem som stemte på Sp i valget i fjor. 

Alexander: - "Når "bondens parti" ikke evner å verne matjord. Sperregrense her kommer Sp."

J: - "Sandra den MÅ vernes!! Hva skal vi ellers LEVE AV!!! 3% dyrkbar mark i Norge Og 97% (!!) areal som IKKE er dyrkbart ! MÅ kunne legge statlige virksomheter der!!! Den aller beste matjorda ligger allerede under byene! for hvordan kunne det vokse så store bosteder om de ikke kunne fø seg der - ingen frys/ kjølebiler i vikingetiden med muligheter for lang frakt - Nei all mat MÅTTE være fra nærmiljø !!"

Bjørn: "All matjord bør vernes mot nedbygging. Vi har nok fjell- og skrapmark som kan bygges ned."

Solveig: "All mat jord bør vernes for all framtid og for kommende generasjoner , noe annet er kunnskaps løst og menings løst !"

Marianne: "Lurer veldig på hvordan SP skal kunne øke selvforsyningsgraden til 50%, samtidig som matjord fortsatt skal bygges ned og bøndene ikke får det som trengs for å fortsette matproduksjonen I praksis så er de jo i ferd med å senke selvforsyningsgraden betraktelig. Hører ikke mange som gjødsler for fullt i år."

Pål: "I alle dager, når det endelig kommer et fornuftig forslag fra MDG, som må være 100% kompatibelt med Senterpartiets verdigrunnlag, så skal de jaggu i meg gå i mot!?"

Jan: "Som vanlig SP er ikke i stand til å bestemme seg for noe som helst. Ja ikke skatter og avgifter der klarer de å bestemme seg med en gang."

W: "Regjeringa som skal verna om bøndene sine interesser er ein gjeng tafatte sokkar."

Vi trenger mat.

Asbjørn: "Bare en ting å si om denne saken her. Det bør bli slutt på å bygge veier. Industri og huser på dyrka mark. På høy tid å prioritere bøndenes næringsliv å ta vare på det norske landbruket. Vi trenger mat."

Norge når ikke ett eneste av FNs 20 naturmål – håpet henger i tynn tråd – Vårt Land (vl.no) 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar