onsdag 23 augusti 2023

MDG Lørenskog:


 

5 gode grunner til å stemme MDG i år:

Grunn #1: God miljøpolitikk gjør livet bedre
MDG vil for eksempel ha billigere og bedre kollektivtransport, beskytte nærnaturen din mot utbygging, gjøre det billigere å kjøpe miljøvennlige varer og reparere ting, gjøre skoleveien tryggere og lage flere parker og andre gratis møteplasser.

Grunn #2: Vi vil gjøre mer for de som er dårligst stilt i samfunnet.
MDG vil øke ytelser til de som har minst og endre velferdsordningene for å gi mer frihet og verdighet. Vi vil også senke skattene for de fleste, og øke skattene for de med høyest inntekt.

Grunn #3: MDG gjennomfører miljøpolitikken sin
Mange andre partier snakker varmt om klima og miljø, særlig i valgkamp, men de prioriterer det ned når de får makt. Omtrent alle andre partier har vært med på å styre de siste tiårene, uten å kutte nok utslipp eller bevare naturen. MDG vil faktisk gjøre det vi sier.

Grunn #4: Mer grønt næringsliv
MDG støtter bedrifter som spiller på lag med klima, natur og folk. Vi vil jobbe for flere grønne arbeidsplasser i hele landet, og blant annet bruke offentlige innkjøp og skattefordeler for å gi slike næringer raskere vekst.

Grunn #5: Det er på tide med noe nytt
De viktigste sakene i vår tid løses ikke av de gamle grå partiene til høyre eller venstre, men med en ny og grønn politisk kurs. En som ser mennesker i sammenheng med naturen og vektlegger livskvalitet foran evig overforbruk. Den kursen er det MDG som står for.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar