lördag 22 januari 2022

Boligområde-utvikling i Lørenskog.

Stor, bilfri park
Rett utenfor leilighetene, blir det en stor, felles park med aktivitetstilbud som bordtennis, ballbinge, tuftepark og lekeplass. Leilighetene ligger midt i Lørenskogs nye bysentrum med Triaden kjøpesenter like ved. – Parken blir over 8 000 kvadratmeter stor, grønn og bilfri. Her vil det bli aktivitet og sosialt samvær. De som bor på Skårerløkka, vil få umiddelbar tilgang til det som blir bygget, som fremtidens kjøpesenter med trampolinepark, flerbruks- og idrettshall og ikke mindre enn 40 nye, spennende butikker og serveringssteder, sier Haugbro. - – Prosjektet ligger midt i det som blir nye Lørenskog sentrum med oppgradert kjøpesenter, yrende gateliv, kaféer, butikker og store grønne og bilfrie parker.

Takterrasse og smørebod
På toppen av bygningen ligger det en nesten 400 kvadratmeter stor felles takterrasse. Her er det sol hele dagen, og det vil være utekjøkken med langbord i direkte tilknytning til selskapslokalet, urtehager og utsiktspunkter.
I garasjen finner man smørebod for ski, sykkelverksted, hobbyrom og plass til å vaske bilen.
– Vi tenker også på bærekraft, og leverer alle garasjeplassene med ladestasjon til elbil, sier Christiansen.

1 kommentar:

  1. Och litta "vackra meningar och fraser" från samfunnsplanen 2022 - 2034, Sortland kommune: "Ta vare på nærnaturen, grønne lunger og grønne korridorer i vekst- og byggeområder." - "Ha et særskilt fokus på å redusere nedbygging av natur og dyrkbar mark. "

    SvaraRadera