tisdag 14 september 2021

MDG - 3,8 % i gårdagens valg.

MIKA: Nå går det unna ! 

🙂 Bevisstheten hos "vanlig folk" - om nødvendigheten av et GRØNT skifte ØKER i rekordfart ! - Har dessværre hørt, lest på FB om folk som forhåndsstemt tidigere - og nå angrer på at de IKKE valgte MDG.........

Analyse, dagen etter:

Bjarne Melver Berge:
- Om MDG hadde fått fram sin vindkraftmotstand i nasjonale media bedre, for eksempel med ein god grafikk som viser kva vidkraft som hadde fått konsesjon etter MDG sine kriterie, så hadde vi bikka sperregrensa. Det er eg temmelig overbevist om. Vi treng betre informasjonsflyt mellom MDG bygd og MDG by.

MIKA:  - Svar til en som mente at MDG vil rasere norsk natur med vindkraft.
NEI til vindkraftindustri i vår natur ! - Her i min kommun Sortland har jeg i 10 år snakka FOR å la naturen være FRI for vindkraftindustri. - Likevel har de andre partiene trumfa igjennom at det ble byggd 14 vindkraftverk på et fjell.
🙁 - Blir forbanna på SV, Sp, Ap, Høyre, Frp ! - ( Rødt var emot - og MDG var ikke i Kommunestyret den gangen ) - Men NÅ er MDG med i KS i Sortland, - og har som ENESTE politiske parti skrevet inn i sitt program at vi IKKE vil ha en eneste vindturbin til i kommunen vår !
Tillegg:
MDG på Andøya jobba beinhardt MOT en vindkraftutbygging i myra på øya. - Sp på Andøya kjempa inn i det siste - med nebber og klør FOR å ødelegge myren, naturen på Andøya. - Lykkeligvis ble denne naturødeleggelse stoppa !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar