måndag 13 november 2017

Fra Fäjsbokgruppa: Venner av norsk landbruk:

Øyvind Hansen:
 Det naturlige for mennesket er et blandingskosthold. Korn, grønnsaker, frukt, fisk, melk, egg og kjøtt. Et variert kosthold gir tilførsel av alle næringsstoffer kroppen trenger for å klare fysiske og psykiske påkjenninger og stress. I Norge kan vi produsere alle disse nærings-stoffene på en miljøvennlig måte dersom landbrukspolitikken stimulerer til det.

Mika:  Japp. Det er helt greit det. Sunt å spise lite kjøtt fra reinsdyr og elg litt nå og da.  Frisk vill fri fisk fra hav og sjø er også prima. Kanskje en gang i uka. Så kan man da skyte en og annen rype eller annen fugl. Også en hare vil
 gi god smak i gryta. Grønnsaker kan dyrkes i var kvinne og manns hage. Smaklig spis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar