söndag 21 augusti 2022

CARPE HELIOS.

Solfångarna från Härnösand följer solen under dagen och producerar värme till fjärrvärmenätet. Se och lär om hur städer och industrier kan välja solen i stället för att elda bränslen.

Absolicon Solar Collector AB är ett lokalt företag med sitt säte i Härnösand.
Absolicon har en unik teknologi som är baserad på 20 års forskning för att utvinna energi från solen. Vi vill leda förändringen mot en hållbar energiförsörjning för vår planet.
Energin från solen är inte bara miljövänlig, den är också gratis. Absolicons solfångare koncentrerar ljuset och erbjuder en energieffektiv lösning för industrier, fjärrvärmenät och bostadsfastigheter med stort energibehov året runt.
Kom till oss på besök med guidad visning och titta på vårt fjärrvärmeinkopplade solfångarfält med koncentrerande solfångare på Högslätten Solar Thermal Park 2023.
Efter besök på Solparken åker vi ner till Absolicons kontor och verkstad där vi visar produktionslinan med robotarna som tillverkar våra unika solfångare.

Samling kl 14.00 på Högslättens solvärmepark, Skyttevägen 12, 871 33 Härnösand, efter det samlas vi på Fiskaregatan 11 (kontor och verkstad)

Anmälan till 5 september kl 14.00 görs på events@absolicon.com göm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar