fredag 22 november 2019

MDGs forslag.

Vi vil belønne deg som gjør det du kan for å leve miljøvennlig, uansett hvem du er og hvor du bor. Vi foreslår klimabelønning!
MDG vil omfordele kraftig fra rik til fattig og fra by til distrikt. Og vi gjør det sånn at det lønner seg å ta miljøvennlige valg.
💚Klimabelønningen gjør at at hver person i Norge i gjennomsnitt får utdelt 1500 kroner i året, det er summer som betyr noe for de med dårligst råd. 
🏞 Norge er et langstrakt land, hvor kollektivtilbudet dessverre er altfor dårlig mange steder. Det skal man ikke straffes for. Derfor vil de av oss som bor i distriktene få en større utbetaling. Med vårt forslag vil en familie på fire i Sogndal få 10 272,- i året, mens en i Oslo vil få 5136,-.
👶Småbarnsforeldre har ofte et større behov for bilen for å kjøre unger på trening og korpsøvelse, derfor går klimabelønningen også til barna sånn at familiene sitter igjen med mer. 
Det er ikke de fattigste som skal betale prisen for at klimautslippene må ned. Det skal være enkelt å velge miljøvennlig, uansett hvor du bor og uansett hvem du er. 
Klimabelønning vil gjøre det dyrere å forurense, og lønnsomt å leve miljøvennlig. Sånn sikrer vi en rettferdig, grønn omstilling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar