måndag 28 augusti 2017

De som driver med politikk for egne fordeler og for å beholde sin maktposisjon er redde nå.

Eivind Trædal:

"Høyresida mener MDG vil "stoppe Norge", forby biler og tvinge alle til å ta buss og sykle. Venstresida mener MDG spytter på de fattige og vil rasere velferdsstaten. Å stå midt mellom skyttergravene i en skyttergravskrig er åpenbart en utsatt posisjon.
Men slapp av folkens. Norge stopper ikke om vi faser ut olja. Det er større fare for at vi vil stoppe om vi ikke endrer kurs. Vi vil hverken forby biler eller tvinge folk til å bytte transportmiddel, men gjøre det lettere å klare seg uten fossilbil, og reise miljøvennlig. Og vi vil hverken avskaffe sykelønna eller straffe de fattige - tvert imot, vi har en storstilt satsing på fattigdomsbekjempelse i vårt program og alternative budsjett, og får gode skussmål for vår arbeidslivspolitikk fra fagbevegelsen.
De paniske angrepene på MDG er et symptom på partier som selv mangler gode svar på vår tids største utfordring. Da er det lettere å skyte på budbringeren. Forhåpentligvis lønner det seg ikke å drive negativ valgkamp og spre feilaktig informasjon og skremmebilder i valgkampen. Hvis et grønt skifte skremmer deg mer enn klimakatastrofe, er det nok på tide å revurdere prioriteringene dine."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar