måndag 18 september 2023

Mohamed Nuur:

Samma regeringen som föreslår angivarilagar, försämrad yttrandefrihet, mindre fysisk integritet i form av kroppsvisationer , som har en regeringsunderlag som har nazistiska rötter föreslår idag att resurserna/pengarna till studieförbunden skänks kraftigt.
Det är en besked som inte bara slår ut civilsamhället utan det slår ut alla barn som tar del av läxhjälpen som inte kan plugga pågrund av trångboddhet , en förälder som inte har förmågan att hjälpa.
Det var bara igår det diskuterades i SVT agenda hur samhället behöver resurser för att klara av att stoppa nyrekryteringen i kriminalitet och vad gör regeringen ?
De kommer med en nyhet som göder kriminalitet.
På bilden från några år sedan där jag assisterade grekiska föreningen som håller läxhjälp i Tensta.
Ännu en besked som regeringen har lanserat är att slopa bidraget till alla etniska föreningar som Grekiska riksförbundet , Somaliska Riksförbundet mfl.
Denna regering banar en farlig väg för Sverige och för vår samhälle.
Vi får inte vara de som bara var åskådare utan att visa missnöje eller motstånd mot denna regering som monterar ner allt som håller ihop denna rike.
Och det som håller ihop Sverige är inte Carl XVI Gustaf som firar 50 år som kung utan det är arbetarrörelsen och deras barn som man attackerar från olika håll i skrivande stund.

Den som tvekade igår att organisera sig behöver organisera sig idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar