torsdag 22 februari 2018

Stefan Whilde:

Man kan få cancer av att röka. Och av riskakor. Och av bacon, bilar, ja till och med grönsaker. Allt enligt senaste klinisk forskning. Naturliga kosttillskott är dessutom jättefarliga. Det har Livsmedelsverket sagt, samma verk som säger att margarin med tillsatser är nyttigare än riktigt smör.
Livsmedelsverket varnar för just riskakor eftersom produkten innehåller arsenik. Det gör gluten (vete) också, men vete ska vi äta mycket av om nämnda verk får bestämma. Det är nämligen bra för Sverige. Mjölk ska vi dricka, gärna hinkvis. Att regelbundet intag av mjölk kan vara irriterande för slemhinnorna och påskynda förlopp som eksem och allergier samt diverse inflammatoriska mag- och tarmsjukdomar talar vi tyst om.
Folkhälsomyndigheten är helt överens med Läkemedelsverket; våra moderna vaccin är nästan helt ofarliga. Visserligen tillåts tillverkarna av nämnda vaccin köpa sig fria från ansvar och i ett internationellt perspektiv inkommer det rapporter om vaccinskador varje timme varje dag sju dagar i veckan året om, men våra myndigheter vet bäst.
Att det finns naturliga alternativ till vaccin, som ryktena säger, är bara nonsens. Lyssna inte på sådant, stoppa tillbaka huvudet i sanden. Vi måste vaccinera oss. Ingen får vara annorlunda, ingen får vara starkare och friskare än någon annan. Och tänk på alla dessa sjukdomar – från nageltrång till psoriasis i en petriskål – hur skulle det se ut om vi sprang omkring på gatorna som ovaccinerade immunstarka naturfolk!
Det är farligt att leva – man kan dö. Men vi är i trygga händer. Vi har Livsmedelsverket. Vi har Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket. Och vi har den kliniska forskningen.
© Stefan Whilde, ur boken Det är farligt att leva - man kan dö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar