onsdag 2 september 2015

Vulgärpropaganda mot MDGs politik från PR-man.

Her er noen av Hanssons svar på Jarle Aabøs liste.


Stenge ned den norske oljeproduksjonen

Usant. Vi ønsker planmessig utfasing over 20 år som en del av det grønne skiftet i norsk økonomi – Norge må få nye bein å stå på nå, før alle jobbene og inntektene i olja har forsvunnet.


Fylle hele Norge med vindmøller

Usant. Fra programmet: “Satse sterkere på utbygging av vindkraft til havs, der utbygging ikke er i konflikt med fiskerier og naturmangfold.

Tvinge frem bilfrie byer

Usant. Vi vil ha byer hvor mennesker og grøntarealer prioriteres foran bilen. Det betyr verken fullstendig bilfrie byer eller udemokratiske prosesser.

Totalvern av bondens åker (Innføre totalforbud mot nedbygging av matjord.)

Sant. Fordi det er viktig å øke norsk selvforsyning vil vi innføre totalforbud mot nedbygging av matjord, med unntak for særlig tungtveiende nasjonale samfunnsinteresser eller behov på gården.

Tvinge folk til å ikke spise kjøtt

Usant. Vi ønsker å redusere kjøttforbruket gjennom tiltak som for eksempel å gi mindre penger til kjøttreklame, få bedre vegetariske alternativer i offentlige kantiner, men vi skal ikke tvinge noen til å ikke spise kjøtt.

Legge til rette for Bondens marked

Sant. Hva så?

Tvinge folk til å dele bil

Usant. Fra programmet: “Stimulere til etablering av bildelingsordninger.”

Alle offentlige institusjoner som har matservering må servere minst 50 prosent økologisk mat innen 2017.

Sant. Økologisk matproduksjon er bedre for varig fruktbarhet i jorda, rent vann, naturmangfold, dyrevelferd og lokal mattrygghet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar