fredag 17 mars 2023

Ikke bygg vindkraftindustri i urørt eller "rørt" natur !

Ingen industri i vår natur ! - Bygg vindkraft-industri i allerede ødelagte områder = Industriområder og langs med motorveier. Lurt å plassere vindkraftindustri der det brukes mest strøm = tett-bygde områder i vårt land.

Per-Inge: - "Bygge vindkraft i industriområder og langs motorveier? Det blir morsomt: Å bygge vindkraft etter andre kriterier enn der hvor vindforholdene er best, vil gjøre en i utgangspunktet håpløs energiform enda mer mislykket."


Mika: - - Vind er det nå overalt - i mindre eller større grad. Presis som sol. - Så da gjelder det å ta tilvære den vind som fins der vindturbinene er plassert. - Det er ofte mer vind i høyere områder, derav har vi dagens plassering i fjellområder.

Trond Aksel: -"Det er vel lover for hvor nært bebyggelse det er lov å bygge, 
grunnet uholdbar støy og iskast."

Mika: - Det får vi håpe. - Kommer selv fra fylket Halland i Sveriges land, og der har vi hatt vindkraft i mange år. I min gamle kommune: Varberg i hvert fall mer enn 40 år. - Ganske vanlig - men kunne vært flere ! - med store vindkraftverk langs med motorveien Oslo - Malmö. - Varberg og nabokommunen Falkenberg var tidlige med dette.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar