onsdag 15 februari 2023

Man ska inte ropa - Varg.

Jeanette Bauer:

"Det är otroligt hur denna Maria Dahlqvist vill synas i media. Vad är det som gör varghatare så hypade i media? Ja, Maria är jägare och har en eftersökshund. Hon gör som andra jägare som inte tycker skogen är djurens hem, hon ändrar och trissar upp hatet mot vargen. Ja, Maria har ändrat sin utsago från originalet. Hon fick kritik för att hon påstod att hon ”sprang” ifrån vargarna. varje vettig människa, jägare eller naturvän vet att det är det sista man gör. Vargens jaktinstinkt är densamma som jakthundens. I hennes första inlägg hade hennes hund morrat mot vargen. Nu är det plötsligt vargen som morrar. I hennes första inlägg stod vargen 1 m från henne. Det har hon inte velat ta med för det var en överdrift.

Maria tillhör den grupp jägare som anser att varg inte skall få finnas i Skåne. Hon tycker att varg kan vara i andra län. Detta för att hennes ego vill kunna jaga utan konkurrens om bytet.
När man ger sig ut i skog och mark, även i naturreservat så får man ta i beräkning att det finns vilda djur. Då bör man skaffa sig kunskap och inte ljuga ihop historier som ändras hela tiden i syfte att få medial uppmärksamhet.
Det finns jägare som med vett och etikett fördömer det Maria håller på med.
Naturens djur skall inte behöva stå tillbaka för att människor skall ut och gå eller vill jaga.
Nu väntar vi bara på att hon och hennes kompisar ansöker om skyddsjakt. Det brukar vara syftet med så starka kampanjer i media från vissa jägare.
Det är vansinnigt att människan vill ta över naturen i varenda liten vrå."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar