torsdag 12 december 2019

Randi Helene Vedal:


Atter en gang skal øyas befolkning rammes av en katastrofe. Først beslutningen om å legge ned Andøya Flystasjon og nå dette! Jeg stemte for 1. gang på SP pga av deres lovnader om støtte mot å nedlegge flystasjonen.Det var jo bare valgflesk!
Så kommer bomben vedr. utbygging av vindturbiner på Andøymyrene, som kommunestyret godkjenner! Dette er horribelt! For skarve 7 mill kroner i eiendomsskatt skal de altså ødelegge øyas vakre natur, fauna, og fugleliv. De må jo være utrolig naive som ikke innser de negative økonomiske konsekvensene vedr. byggingen av en mega vindpark på øya. Hva med bl. a. fraflytting og tapte inntekter på turismen?
Dette er jo helt vanvittig og nå må vi prøve å stoppe dette prosjektet før det er for sent! Det nytter ikke å bare komme med våre sterke meninger her på FB. Vi må gå kraftigere til verks! Underskrifts-kampanjer viste seg å være nyttesløst i kampen mot nedleggelsen av flystasjonen, stå hand i hand langs riksveien hadde ingen innvirkning.
Kan noen komme med et godt forslag om hva vi kan gjøre for å stoppe utbyggingen av vindparken? Vi må kjempe med nebb og klør og det HASTER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar