onsdag 17 mars 2021

Det fins folk som svarer "Nettroll mot MDG."


Ronny Moen:

Vi trenger ikke MDG i norsk politikk.

Se politikken de driver med i oslo der de har mye kontroll. Det er ikke til folks beste. De bryter også arbeidsmiljøloven i store dimensjoner uten og nøle, og uten konsekvenser.

Glemte og nevne at de er veldig for forbud og avgifter også, de vil legge ned/forby olje utvinning, forby fossilbiler, de vil "kontrollere" kjøttinntaket til folk osv, de er også veldig på symbol politikk, noe vi kun kan drive med i ett rikt land som Norge. De er veldig kontrollerende til folkets tjenere og være etter min mening, noe som ikke er hensikten til politikere og parti her i landet.


Karina Ødegård:

MDGs politikk i Oslo er ment for Oslo. I Innlandet er MDGs politikk annerledes. Forøvrig er det du sier basert på feilsiteringer: 1) MDG er for en planlagt utfasing av oljeutvinning. Ikke et forbud. 2) Fossilbiler skal ikke forbys, men det skal åpnes for restriksjoner for bruk i enkeltsoner i de kommunene som mener de trenger det for å sikre ren luft for sine innbyggere. Og ja, dårlig luftkvalitet er fremdeles et problem i enkelte norske byer. 3) Å ville skape bedre kår for små og middelstore bruk er ikke symbolpolitikk, men et genuint ønske å snu en sentraliseringstrend og å opprettholde bruk av dyrka mark i utkanten av norske distrikter. 4) Nei, MDG vil ikke styre hva folk skal gjøre eller mene, men MDG vil ta grep for å sikret at våre barn og barnebarn kan arve en klode i litt bedre stand enn den vi selv fikk. 5) Når det gjelder avgifter ønsker MDG at miljøskadelig adferd skal betales for via avgifter, mens omfordelingspolitikk skal skje via skatteseddelen. Det betyr i praksis at den enkelte vil kunne sitte igjen med mer kroner i lommeboka, ved å vri sitt forbruk i mer klima- og naturvennlig retning. Noen kaller det pisk, men det er også en gulrot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar