lördag 21 oktober 2017

Une skriver:

Jeg støtter varslerne!
Titusener har sett bilder og filmer av lovbrudd på norske pelsdyrfarmer takket være noen få mennesker. I flere år har de tatt seg rolig inn på farmer uten å ødelegge noen ting, dokumentert vanskjøtsel, og gått rolig ut igjen.
I 2013 gikk fire av dem inn på den enorme minkfarmen til lederen for Norges pelsdyralslag i Rogaland og Hordaland, hvor de avdekket syke, døde og skadde dyr. Pelslederen saksøkte, og denne uken dømte lagmannsretten dem til å betale ham totalt 553.577 kroner. Selv går han fri uten noen som helst straff for den grove dyremishandlingen.
Varslerne er til vanlig én rettssosiolog (stipendiat ved UiO), én er sykepleier, én jobber i butikk og studerer IT, og én studerer skogforvaltning på NMBU.
I kveld overfører jeg en anstendig sum som takk for at de tør, og håper DU gjør det samme. Hadde noen slått hunden sin, kona si eller barna sine jevnlig, hadde jeg også ønsket at naboene dokumenterte det, selv om det innebar å ta seg inn på andres eiendom. Hvorfor? Fordi det er det riktige å gjøre, og fordi loven ikke skal brukes til å skjule lovbrudd.
Støtt varslerne du også:
Vipps et bidrag til 91883, eller send en SMS med kodeord Varslerne og et valgfritt beløp fra 50,- og oppover til 2484 (Eks: Varslerne 200). Du kan også overføre penger direkte til konto 1254 05 55069.
Du kan lese mer om dommen og pelsvarslerne på www.dyrsfrihet.no. Les mer om avsløringene på norske farmer på www.forbypels.no.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar