onsdag 25 oktober 2017

Elisabeth Falkhaven:

" I dag är det verkligen ett mycket ovanligt Regionfullmäktige i Region Halland. Tror att det är runt 15 andra personer, ledamöter och våra fantastiska tjänstemän, som varit uppe och pratat om ekologisk hållbarhet. Underbart ju! Plötsligt händer det!"

2 kommentarer:

  1. Elisabeth Falkhaven: "Jag är så tacksam över att ha fått vara en del i processen med att styra Region Halland mot ekologisk hållbarhet. Idag har vi i Regionfullmäktige tagit en ny klimat och miljöpolicy, en inköpspolicy och kompletterat Tillväxtstrategin med ekologisk hållbarhet. Beslut med en tydlig inriktning på att alla tre aspekterna kring hållbarhet är viktiga att arbeta med. Så nu kör vi åt rätt håll!"

    SvaraRadera
  2. Fra livet i Oslo bystyre: etter en heftig runde om skandalen i boligbygg, brukte opposisjonen en stor del av spørretimen på å stille kritiske spørsmål til byrådet på bakgrunn av min facebookvegg. Bystyrerepresentant Eivind Trædal hadde ymta frampå om at det finnes flere ting å gjøre i sentrum enn shopping. Tidligere ordfører Fabian Stang og tidligere byråd Peter N. Myhre kasta seg inn i debatten.

    Dermed måtte jeg selv tegne meg til spørsmål til Hanna E. Marcussen for å oppklare hva jeg egentlig hadde sagt på facebook, og spørre om det ikke er bra at det kan komme mer kultur og ikke-kommersielle aktiviteter i byen, og vi fikk to sandøyværinger på talerstolen. Folk handler mer og mer på nettet, og vi må tilpasse oss. Kanskje det ikke er verdens undergang?

    Jaja, sånn er det å ha gjennomslag på sosiale medier. Neste gang vil jeg nok oppfordre opposisjonen til å ta debatten på facebook, men fint å kunne prate om forbruksreduksjon og byutvikling som kommer flere enn de rike til gode!

    SvaraRadera