onsdag 4 januari 2017

Kan du se något ovanligt med denna bil ?

Nej just det. Det ät inget ovanligt med denna bil. Den står med motorn på och pumpar ut dieselavgaser som andra bilar på Sortland.

1 kommentar:

  1. En person som körde bil utan at ha skrapat bort snö och is från bilrutorna blev fråntaget körkortet i byen på Sortland.

    Min kommentar:
    Bra att man håller koll på de som beter sig oansvarigt i trafiken. Kunde man ta førerkortet av de som står med sin bil på tomgång i centrala strök vore det också väldigt bra. Viktigt att tänka på andra än sig själv endast och allena. Skulle du ha bilmotorn igång om ditt barn eller barnbarn satt bakom bilen ? Lurt att ha sin bil inne i ett varmt garage, ha motorvärmare på, så att bilen lättre startar och släpper ut mindre giftiga avgaser, eller lägga ett teppe över frontrutan, och en värmevift inne i bilen. Allt detta kan hjälpa till att hålla bilen snö och isfri. Möjligheten att koppla in motorvärmare med timare kunde ordnas vid parkeringsplatser i byen. Vi som kör bil bör också vara uppmärksamma på att folk kan gå utan reflex i mörka kläder när det är mörkt ute. Därför är det viktigt att köra sakta, det är helt greit att köra saktare än vad fartskyltarna tillåter när detta fodras för en säker bilkörning.

    SvaraRadera