onsdag 25 november 2009

Kopieringsapparten Sverige

Barnkonventionen i Sverige har varje år Ministerhearing. Ministerhearingen och Ministerhearingarna pratades det om i SVT 24. När svenska föreläsare visar text,tabeller och diagram i "Over head" eller "Power Point"-program ser man numera ofta att de visar detta med engelsk text. NEW BOLIDEN har ett skadestånd att vänta i Spanien, och kronofogden har satt undan 1 miljard av deras kapital. I SAAB Trollhättans fabrik har man reklambanderoller uppe med engelsk text. ( Visserligen är det ett USA-ägt företag , men....) FUN CITY i Varberg tidigare känt som: Leklandet. Kanske fun att playa där även now? Svenska företag ( koncerner) väjer ofta namnet "GROUP" en "strange" stavning av GRUPP. Stockholm Ocean Race.....
Way out West,
Christer Sjögren och Carolas " Christmas Celebration Show",
BY Lindex. ( Jag säger: - DIE LINDEX !)
"The black dress collection", LOVE STOCKHOLM = Stockholm Stads kampanj i samband med Vickan och Dannes bröllop den 19:e juni 2010. TRANSIT en pjäs på Dramaten, spelas på engelska.
HEJA LARS NORÉN, som inte bara är en världsberömd regissör, han har sagt att han ska se till att texta sina pjäser på statsteatern i Göteborg på våra stora invandrarspråk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar