lördag 1 april 2017

Diverse.

De flesta av oss är vanemänniskor och väljer helst samma bil som tidigare eller som de flesta andra. Övergången till elbil är ett stort steg för många att ta – räckviddsångest kan ta en tid att komma över. 
Men hela 94 procent av de som provat elford
on vill fortsätta med det. Elbilarna är tysta, roliga att köra och accelererar snabbt. Det är därtill bekvämt att slippa åka och tanka. Elbilen laddas nattetid och är alltid ”fulltankad” på morgonen.
Mika Gaunitz Renard Här ligger Swedbanks nya elcentral – mitt på åkern
Swedbanks nya elcentral ligger på en åker utanför Strängnäs. Om några veckor ska de 920 solpanelerna göra elva av bankkoncernens kontor självförsörjande på grön el.
Mika Gaunitz Renard Tesla börjar ta beställningar på solpanelstak i april
Tesla-chefen Elon Musk uppger att bolaget redan nästa månad ska börja ta beställningar på takpaneler med inbyggda solceller. Det var i oktober som Tesla visade upp takpanelerna.
Mika Gaunitz Renard Flott Bilde i solens skinn. Solen kan gjøre alle til strømprodusenter
Kombinasjonen sol og mer lønnsom teknologi gjør at nordmenn etter hvert kan bli både forbrukere og produsenter av solenergi, ifølge en ny rapport.
Mika Gaunitz Renard Staten bør snarest STORsatse på en grønn småskala omstilling. der alle hus og boliger selve produserer den energi de bruker.
Mika Gaunitz Renard Solkraften ska dominera i sydost
Sydöstra Skåne ska bli den solel-tätaste regionen per invånare i Sverige år 2025. Det är målet för projektet Sol El Syd.
Mika Gaunitz Renard Krav om grönne tak for alle som bygger nye boligblokk ved fjära og andre steder. http://www.vl.no/eden.../bedre-byliv-med-gronne-tak-1.946489 Ja takk !
Sluta gillaSvara127 min
Mika Gaunitz Renard Flera företagsledare skriver att alla, oavsett boendeform, borde få producera egen solel, och enligt en artikel från ATL är förnybar energi även ett vinnande koncept för lantbrukare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar