fredag 4 april 2014

Ensidig engelska.

Vid bruk av utländska språk, använd dessa i pluralis i stället för ensidig engelska. 10 modersmål är större än engelskan i vårt land. - Var finns dessa att läsa på denna sida ? Respektera landets innvånare. Gissar att minst 90 procent troligen fler, som GILLAR denna sida bor i Sverige, och kan svenska. Så skriv på svenska på sidan. Det är dags att börja reflektera över verkliga förhållanden. Inte agera utifrån slentrianmässiga beteenden.
för 2 timmar sedan
Hej Mika, vi kommunicerar på engelska på denna Facebook-sida så att så många som möjligt av Göteborgs besökare ska ha möjlighet att ta del av informationen. Besök gärna även vår hemsida goteborg.com som finns på svenska, engelska och 13 ytterligare språk. Mvh Emma Backman, webbkommunikatör goteborg.com
för 2 minuter sedan
Tack för svar. Vad heter er fäjsbok-sida som är på svenska ? Jag vill gärna gilla den. Om ni vill att så många som möjligt ska kunna ta del av informationen om Göteborg, vore det ju smart att använda fler språk . Som det är nu så begränsar ni er endast till de som förstår engelska. - Har ni gjort någon undersökning som klargör från vilka länder turisterna som kommer till Göteborg kommer ? Det kunde fungera som en vägledning för vilka språk som är lämpliga att använda i information och kommunikation med presumtiva gäster / turister. Mvh Mika.
Chattkonversationen är avslutad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar