torsdag 25 juli 2019

MDG - Nannestad.

Nannestad MDGs toppkandidater er Kristin Antun, Kjersti Mosbakk og Live Grønbekk.

Kristin Antun (39) har vært vår kvinne i kommunestyret fra 2015. Kristin har to barn i barneskolealder, og det var for dem hun gikk inn i politikken i 2014. Hennes drivkraft er troen på at vi kan få til utrolig mye hvis vi vil, bare noen tør gå foran og dra lasset i riktig retning. Kristin er klar til å jobbe for at Nannestad kommune skal gjøre sin del. Hun vil både motivere til, og stille krav om, at innbyggere, næringsliv og andre offentlige aktører skal bidra.

Kjersti Mosbakk (52) er fersk i politikken. Hun ønsker å medvirke til den endringen som er nødvendig for å redusere klimautslipp og bremse den globale oppvarmingen. Her i Nannestad har vi fantastiske muligheter for å leve et godt liv som er rikt på så mange andre måter enn rent økonomisk. Men da er det viktig å ta vare på de naturressursene vi har – og det vil Kjersti bidra til.

Live Grønbekk (19) er vår yngste kandidat. Dyrevern er Lives hjertesak. Hun mener at ingen arter fortjener å lide på grunn av hva vi mennesker gjør med planeten vår. Live føler sterk uro for framtida, for livet på jorda, for den arven hun og hennes jevnaldrende er i ferd med å overta den videre forvaltningen av. I stedet for å sette seg ned og fortvile, ønsker hun å engasjere seg for å skape endring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar