onsdag 21 april 2010

Att rösta på M är ologiskt.

Fredrik Reinfeldt, Moderat partiledare, berättar om den förändring som hans högerparti gjort, där man numera "inkluderar ALLA" !!!!! Miljöpartiet de gröna har Ända sedan STARTEN 1981, arbetat för de väsentliga grundfrågorna såsom bevarandet av vårt habitat för framtiden !!!!!!!!!
Partiet har HELA TIDEN haft BÅDE 1 kvinna och 1 man som ledare! ( Något som INGET av de gamla partierna lyckats införa..!!) Partiet har TYDLIGT tagit ställning för dem utan rösträtt, som:
djur av alla de slag! samt barnen. Att ANPASSA vårt levnadssätt så att vi lever på ett LÅNGSIKTIGT HÅLLBART sätt är grundstenen i MP:s politiska ideologi.

Moderaterna ( och deras allianspartier ) gick så sent som år 2006 till val på frågan:
"JOBBEN." - Den blivande statsministern svarade på en reporters fråga, varför MILJÖN
INTE fanns med i valet 2006 bland allianspartierna. - DET ÄR INGEN PRIORITERAD FRÅGA
var det ärliga svaret från Herr Reinfeldt.

När NUmera densamme vill locka väljare med motiveringen att han och alliansen ska lösa de svåra miljöfrågor vi står inför, kan en logiskt och sunt tänkande personen på inga villkor lägga sin röst på den "miljömedvetna" Reinfeldt.

SJÄLVKLART! - Lyser det konsekventa partiet Miljöpartiet de gröna STARKAST när det gäller att FÖRÄNDRA vårt samhälle på ett trovärdigt vis till ett EKOLOGISKT HÅLLBART samhälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar