torsdag 9 juni 2022

Priser går alltid opp og ned. Det er en naturlig prosess i et kapitalistisk land med en fri marked. - Det beste politiske tiltaket nå og fremover er egentlig å fremme alle tiltak som får folk å skifte til el-bil. - Det er uansett det som kommer å skje, så hvorfor ikke rett og slett hjelpe folk med subsidier til dette ? Økonomisk støtte - rett i lommeboka altså, det er det jeg snakker om. 🙂 I tillegg bør selvfølgelig kollektive transporter bli bedre, flere og billigere.

For min del går det helt fint med de priser som er nå på bensin. Ser frem til et enda raskere skifte fra fossilbiler til fossilfrie biler. - Det kan sikkert bli en effekt av det at prisen på fossile drivstoffer er høye, og da er det en veldig positiv effekt.

Inntektene til AS Norge går til værs, så utbetaling av subsidier til kjøp av elbil, funker fin-fint enda noen år fremover. - De som kjører mye og har muligheten bør absolutt skifte til elbil, nå. - Penger å spare !

Svar: "I ditt fall kunne elbil funka veldig bra. - Du hadde spart veldig mye penger."

Harald: - Ja Ja, main må nu ha drivstoff uansett. Så e bære å hold førr auan og ikkje sjå på prisn når main fyll.

MIka: - Godt sagt 

🙂 Har ikke sett at bilkjøringa på Sortland har minka direkte, høye priser til tross. 

Lisbeth M: - Helt vanvittig! Er så glad jeg skifta til elbil i vinter. Med slike priser koster en biltur Holmstad-Sortland-Holmstad skjorta og mer til.

Mika: - Elbil er grejen ass. Løkke tell med lavpriskjøringa.

Ole Berntsen: -Prisen er på nivå med 1.5 liters Cola.

Mika: - Et annet flytende "drivmiddel" som vi ikke bør benytte oss av. - Vann fra kranen er best, liksom bil som går på el. - Hvis man nå skal kjøre bil. Du er jo kjent for å alltid bruke beina, Ole.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar